חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אורז ביין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון שאני המצאתי. כדי לכם לנסות אותו
אורז ביין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון שאני המצאתי. כדי לכם לנסות אותו
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס אורז רגיל
½ כוס יין משובח שאתם אוהבים
בצל אחד לבן או סגול
תבלינים
שתי כפות שמן
כף אבקת מרק עוף
כפית שום כתוש
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל עד שיזהיב ומוצאים לצד.
שוטפים כוס אורז היטב עד שהמים שקופים ולהעביר לסיר.
להוסיף שתי כפות שמן ולתבל לפי הטעם, כף אבקת מרק עוף, כפית שום כתוש ולערבב.
להוסיף לסיר ½1 כוסות מים ו-½ כוס יין ואת הבצל, להרתיח לכסות במגבת את הסיר ולסגור עם מכסה מעל המגבת ולבשל על על אש קטנה במשך 15 דקות. לכבות את האש ולהשאיר מכוסה 15 דקות נוספות. אין להרים את המכסה במהלך האידוי .
מגיש: dagan12
מקור: מתכון שאני המצאתי
שתף את המתכון