הוראות הכנה
מרכיבים
1. 1 קרטון שמנת
2. גבינה צהובה מגורדת
3. 4-6 תפוחי אדמה
4. כפית מלח גס
אופן ההכנה
לוקחים את התפוחי אדמה מקלפים ומבשלים 15 בסיר עם מים רותחים עם כפית מלח גס מוצאים את התפוחי אדמה פורסים כמו לשניצל בערך 2-3 ס"מ עובי. מסדרים בתבנית שלא יהיה אחד על השני מפזרים קצת גבינה צהובה לוקחים סיר עם שמנת מתוקה על אש קטנה 5 דקות ומפזרים על התפוחי אדמה והגבינה צהובה ומכנסים לתנור שחומם לחום של 180°c ל-20 דקות ואחרי זה בודקים אם זה מספיק רך וגם לפי הצבע אם צריך עוד, מוספים עוד אבל בחום של 160°c שלא ישרף.
מגיש:
מקור: מתכון שאני המצאתי
שתף את המתכון