הוראות הכנה
מרכיבים
10 נתחי עוף
1 סלסלת פטריות שמפיניון חצויות
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
1 בצל גדול חתוך לרצועות עבות
1/4 כוס שמן זית
1/4 כוס יין אדום יבש
מלח
פלפל שחור
אבקת מרק פטריות
פפריקה מתוקה
3 שיני שום כתושות
פטרוזיליה טריה קצוצה
אופן ההכנה
לסדר את נתחי העוף והירקות בתבנית אפיה.
בקערית קטנה לערבב שמן זית,יין, ותבלינים מלבד הפטרוזיליה, לערבב ולצקת על העוף.
לכסות בנייר כסף לאפות בחום 200 מעלות כשעה , להסיר את נייר הכסף ,לפזר מעל פטרוזיליה קצוצה ,להמשיך לאפות עוד כ-30 דקות להפוך את העוף מידי פעם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון