חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לוקוס מבושל לערב שבת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

במרוקו נהגו בכול ערב שבת להתענג על דג ים כמנה ראשונה.
לוקוס מבושל לערב שבת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

במרוקו נהגו בכול ערב שבת להתענג על דג ים כמנה ראשונה.
הוראות הכנה
מרכיבים
6-8 פרוסות של דג לוקוס ים טרי ורצוי.
8-10 שיני שום טריים.
חבילת כוסברה טרייה.
8 פלפלים אדומים יבשים.
2-כפות פפריקה אדומה מתוקה או אפשר כף מתוק וכף חריף.
חצי כוס שמן.
מלח לפי הטעם.
אופן ההכנה
שוטפים ומנקים את הפלפלים היבשים חוצים אותם ושמים אותם בתחתית הסיר לאחר מיכן מניחים את פרוסות הדג מעל הפילפלים קוצצים מעל הדג את שיני השום וגם את חבילת הכוסברה מוסיפים את הפפריקה המלח והשמן ממלאים את הסיר במים עד שהדגים מכוסים ומניחים לבישול על אש בינונית עד שהמים מתאדים ונישאר בתחתית רוטב סמיך מאוד בתאבון.
מגיש: menahem ohana
מקור: מרוקו
שתף את המתכון