חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תפוא"ד בתנור תוך 10 דקות בנוסח גורדון רמזי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תפוא"ד כריספי מבחוץ רך ואפוי מבפנים כמוגש במסעדות
תפוא"ד בתנור תוך 10 דקות בנוסח גורדון רמזי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תפוא"ד כריספי מבחוץ רך ואפוי מבפנים כמוגש במסעדות
הוראות הכנה
מרכיבים
4 תפוא"ד גדולים מזן דזירה (הכתומים) חצויים לחצי
1 כפית מלח גס
2 כפיות פלפל גרוס עבה
2 גבעולי תימין טרי או רוזמרין
1/8 כוס שמן זית
50 ג"ר מחמאה או חמאה
אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל 250 מעלות
2. מחממים על הכירה באש גבוהה תבנית מצופה טפלון עם השמן
3. חוצים את תפוח האדמה לשניים ומניחים את תפוא"ד בחלקו הישר לטיגון
4. ממליחים ומפלפלים מניחים את גבעולי התימין בין התפוא"ד
5. מחלקים את המחמאה / חמאה וממיסים מטגנים עד השחמה של פני התפוח
6. מוסיפים 1/4 כוס מים או ציר עוף
7. מעבירים לתנור שחומם ל 20 דקות
8. מוציאים ופורסיפ לפרוסות של 2.5 ס"מ
אופציה: "טורבו בליץ"
1.דוקרים עם מזלג את תפוא"ד בקליפתו ומכניסים למיקרו ל 6 דקות ללא נוזלים
2.חותכים כל תפוח לשניים ומבצעים פעולות 2-5 יוצא מדהים
** בתהליך הטורבו בליץ ניתן לעשות גם בטטות
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: גורדון ראמזי צילום baronm10
שתף את המתכון