חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מיונז ביתי קל להכנה וטעים להדהים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מיונז ביתי קל מאוד להכנה מהיר עשיר וטעים בהרבה מהקנוי
מיונז ביתי קל להכנה וטעים להדהים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מיונז ביתי קל מאוד להכנה מהיר עשיר וטעים בהרבה מהקנוי
הוראות הכנה
מרכיבים
3 ביצים (חלמון בלבד "הצהוב")
3 כוסות שמן ?300 mll
חצי לימון סחוט
1 כף גדושה חרדל איכותי
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
תבלינים כעולה על רוחכם
אופן ההכנה
1. למעבד מזון מכניסים את חלמוני הביצה והחרדל ומפעילים במהירות איטית
2. מתחילים לזרזף באיטיות רבה את השמן למעבד ומגבירים את מהירות המעבד
3. מוסיפים 1/2 כפית מלח
4. חצי כפית פלפל ומיץ הלימון
5. ממשיכים את פעולת המעבד עד להסמכה של המיונית.
*** מכיוון שהשמן הוא הקושר יש לשים לב שלא יהיה חלבון ושהזרזוף יהיה מאוד איטי
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: גורדון ראמזי
שתף את המתכון