חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קובה נבולסיה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קובה ממולא בשר מאודה ומטוגן
קובה נבולסיה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קובה ממולא בשר מאודה ומטוגן
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים לבצק :
================
1 קילוגרם בורגול דק
1 כוס וחצי סולת
1/3 כוס שמן
½ כפית פפריקה
מלח
פלפל לבן
חומרים למלית :
===============
1 קילוגרם בשר טחון
3 בצלים יבשים קצוצים דק
5 כפות שמן
1 כפית בהרט סורי ( תבלין ערבי )
50 גרם צנוברים
מעט צימוקים קצוצים ( לא חובה )
אופן ההכנה
להכנת המלית :
================
1 . מחממים שמן במחבת רחב ומטגנים עד הבצל עד שנהיה זהוב .
2 . מוסיפים את הבשר ומאדים תוך כדי עירבוב לקבלת מרקם פירורי .
3 . מוסיפים את התבלינים עם הצנוברים ומצננים .
להכנת הבצק :
===============
1 . משרים את הבורגול בקערה עד 5 סנטימטר מעל הבורגול לשעתיים .
2 . אחרי שעתיים מסננים את הבורגול וסוחטים היטב ומעבירים לתוך קערה נקיה .
3 . מוסיפים את שאר חומרי הבצק ולשים היטב ל- 5 דקות לפחות .
4 . מוציאים את הנוזלים מתוך המלית בעזרת מסננת .
5 . מכינים מתוך הבצק כדורים חלולים בקוטר של 3 סנטימטר עם האצבע .
6 . ממלאים את הכדורים עם המלית , סוגרים את הכדורים , ומהדקים .
7 . מחממים שמן לטיגון עמוק .
8 . מטגנים את הקובה ל- 3 דקות עד שמשחים .
9 . לאחר ההשחמה מניחים את הקובה על נייר סופג .
10 . כשמוכן מגישים עם לימון ועם טחינה .
מגיש: אלטעזאכן1979
מקור:
שתף את המתכון