הוראות הכנה
מרכיבים
750 גרם פרגיות או חזה עוף
1/3 כוס שמן זית
3 בצלים גדולים פרוסים
2 שיני שום פרוסות
½ כפית כמון
1 כפית בהרט
1 כפית סומאק
2 עגבניות חתוכות לשמיניות
פטרוזיליה קצוצה
מלח
פלפל שחור טחון טרי
1 לאפה גדולה ( למילוי התבשיל )
אופן ההכנה
1 . מחממים " סיר ווק " או מחבת עם שמן זית ומוסיפים בצל .
2 . מטגנים את הבצל היטב עד שהוא מזהיב , מוסיפים שום ומערבבים .
3 . מוסיפים את נתחי העוף או הפרגיות עם התבלינים , ומטגנים את הכל על להבה גדולה עד שהבשר משנה את צבעו .
4 . מוסיפים את הצנוברים עד שהם מזהיבים .
5 . מוסיפים את העגבניות ומערבבים עד שזה מוכן .
6 . עורמים את הכל על לאפה ,ומפזרים פטרוזיליה עם סומאק ומגישים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון