הוראות הכנה
מרכיבים
1/3 כוס סילאן תמרים
1 תפוז סחוט
כפית אבקת מרק עוף
5-6 כרעיים
1 תפוז פרוס בקליפתו לפרוסות או חצאים
¼ כפית מלח
4 כפות שמן
תמרים מגולענים
אופן ההכנה
מערבבים את הסילאן עם מיץ התפוזים המלח אבקת המרק 4 כפות שמן
מסדרים את הכרעיים בתבנית אפייה וביניהם את התמרים המגולענים ופרוסות התפוז
לצקת מעל הכרעיים את רוטב הסילאן ולהכניס לתנור 200°c עד שמשחים להפוף לצידו השני! להגיש את הכרעיים ולהרטיב ברוטב המתקתק!!! הריח מטריף!!
מגיש:
מקור: שלי
שתף את המתכון