חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כבד קצוץ צימחי מדהים וקל להכנה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט "כבד קצןץ" מפיטריות שמפיניון אגוזים ובצל עדין מדהים ואיש לא יבדיל
כבד קצוץ צימחי מדהים וקל להכנה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט "כבד קצןץ" מפיטריות שמפיניון אגוזים ובצל עדין מדהים ואיש לא יבדיל
הוראות הכנה
מרכיבים
1 סלסלה פיטריות שמפיניון חתוכות לפרוסות
1 בצל גדול פרוס לפרוסות
150 ג"ר אגוזי מלך
1 כפית אבקת מרק פרווה
4 ביצים קשות (אופציה מומלצת)
מלח
פלפל שחור
2 כפות יין קידוש או קוניאק
4 כפות שמן זית לטיגון
אופן ההכנה
1. במחבת עם השמן מטגנים את הבצל עד שקיפות
2. מוסיפים את הפיטריות וכפית מרק עוף פרווה מגנים עד הזהבה עמוקה
3. במעבד מזון קוצצים את אגוזי המלך עד למידת גרגירים
(אני אוהב לקלות אותם מעט על מחבת קודם לכן)
4. מוסיפים את תוכן המחבת והביצים הקשות לתוך המעבד וקוצצים עד מידה בינונית
5. מתבלים ומוסיפים את היין מערבלים עוד שניה לערבוב התבלינים
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: גולי הדסון
שתף את המתכון