הוראות הכנה
מרכיבים
לשכבת הוניל:
3 קופסאות חלב קוקוס
1 שקית גלטין (12ג"ר)
2 כפות סוכר
קמצוץ מלח
1 מקל וניל או 1/2 כפית תמצית וניל או שקית סוכר וניל
3 קפות סוכר חום אורגני
לשכבת הקפה:
5 כפיות קפה נמס מגורען מומס ב 4 כוסות מים
3 כפות ליקר תפוזים
3 כפות סוכר חום אורגני
1 שקית גלטין (12 גרם)
1 תבנית מאפינס 12 מנות
אופן ההכנה
1. מכניסים לסיר את כל חומרי שכבת הוניל מערבבים ומביאים לרתיחה
(מוציאים את מקל הוניל)
2. מעבירים לכד מזיגה וממלאים את תבנית המאפינס עד חציה
3. מניחים בצד ל 45 דקות לקירור
4. מכניסים לסיר את כל חומרי שכבת הקפה מביאים לרתיחה ומערבבים
5. מקררים כ 20 דקות בסיר
6. מעבירים לכד מזיגה וממלאים את תבנית המאפינס עד גדותיה
7. מכניסים למקרר לשעתיים הופכים ומציאים כל אחד ע"י נקישה קלה בתחתיתו
מגיש:
מקור: דבי נייט
שתף את המתכון