חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קוביות שייטל בקר בקארי וכורכום
Votes: 1
דירוג: 1
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קוביות שייטל בקר בקארי וכורכום
Votes: 1
דירוג: 1
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג נתח שייטל חתוך לקוביות
½ כוס קורנפלור
½ כפית פירורי צ'ילי חריף
3 כפות שמן זית
שליש כוס שמן קנולה
1 כפית כורכום
½1 כפיות אבקת קארי
¼ כפית פפריקה מתוקה
¾ כפית מלח
1 כוס מים רותחים
¼ כוס וודקה
½ בצל אדום קצוץ דק
2 שיני שום פרוסות דק
½ קופסא אפונה מסוננת מנוזלים
1 קופסא שעועית ירוקה מסוננת מנוזלים
אופן ההכנה
מערבבים בקערה את הקורנפלור עם פירורי הצ'ילי ומצפים את קוביות הבשר בתערובת. מערבבים את שמן הקנולה עם הקארי, הפפריקה והכורכום לקבלת נוזל חלק ואחיד. מחממים את שמן הזית בסיר גדול. מטגנים את נתחי הבשר להשחמה מכל הכיוונים. מוסיפים את הבצל ומטגנים כדקה ביחד. מוסיפים את השום ומערבבים. מוסיפים את האפונה והשעועית ומערבבים. מוסיפים את הוודקה ומערבבים היטב תוך כדי גירוד תחתית הסיר. מוסיפים את המים הרותחים ושוב מערבבים. מוסיפים את השמן המתובל ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומכסים את הסיר לבישול של כשעה. מערבבים מדי פעם בכדי שלא תישרף תחתית הסיר.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון