חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אצבעות תפו"א עם פיטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתאים לילדים
אצבעות תפו"א עם פיטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתאים לילדים
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג תפו"א
1 קופסת שימורי פיטריות שמפניון
1 בצל קצוץ
מלח פלפל
שמן לטיגון
פירורי לחם
2 ביצים
1 שן שום כתוש
10 גרם חמאה
2 כפות קמח
2 כפות סומסום
אופן ההכנה
1. מבשלים תפו"א עד שמתרככים.
2.בינתיים מטגנים את הפיטריות עם הבצל עד ההזהבה.
3.מקלפים תפו"א ומועכים לפירה עם חמאה ומוסיפים שן שום, קמח, מלח, פלפל ומערבבים.
4.מוסיפים את הפיטריות ומערבבים לפירה תפו"א.
5. מכינים 2 קערות , בקערה אחד שוברים את הביצים ומקשקשים ובקערה שניה מערבים את הפירורי לחם עם סומסום.יוצרים "אצבעות" מהפירה, מגלגלים בביצה ואז בקערה עם פירורי הלחם ומניחים לטיגון במחבת למס' דקות בכל צד.
בתיאבון.
מגיש: ira masler
מקור: אישי
שתף את המתכון