חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גבינה עם אננס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת גבינה עם אננס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לבסיס:
250 גרם ביסקוויטים טחונים גס (בטעם רגיל או שוקו)
150 גרם חמאה רכה.
לגבינה:
500 גרם גבינה לבנה ( 9% -5% )מסוננת מנוזלים
1 גביע קרם פרש- במידה ואין ניתן להוסיף עוד חצי גביע גבינה לבנה.
1 שמנת מתוקה
2 שמנת של פעם (שמנה יותר משמנת חמוצה רגילה)
1 אינסטנט פודינג וניל
1/2 כוס אבקת סוכר
3 שקיות סוכר וניל
1 שקית ג`לטין +1/4 כוס חלב
תבנית קפיצית עגולה מס' 26
לציפוי:
1 קופסא אננס חתוך כולל הנוזלים
1 ג`לי אינסטנט בטעם אננס
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
לערבב/ללוש היטב את הביסקוויטים עם החמאה ולשטח בתבנית בצורה הדוקה.
להמיס את הג`לטין ב-1/4 כוס חלב תוך כדי ערבוב, להמתין כ-10 דקות ולהכניס למיקרוגל למשך כ-30 שניות, להוציא ולערבב עד שלא ישארו גושים.
להקציץ את השמנת מתוקה עם החלב והפודינג לקצפת יציבה.
להוסיף את יתר המרכיבים כולל הג`לטין לקצפת ולערבב בתנועות קיפול.
לצקת את התערובת הגבינה על גבי הבסיס ולהקפיא לכשעתיים.
לסדר את חתיכות האננס על העוגה.
להכין את הג`לי עפ"י הוראות היצרן- יש להשתמש בנוזלי האננס במקום המים ולהוסיף מים במידה וחסר.
לצקת את הג`לי על האננס ולשמור בקירור מספר שעות לפני ההגשה.
מגיש: MIRSO
מקור: מליאל
שתף את המתכון