הוראות הכנה
מרכיבים
1 תפ"א
2 קישוא
1 גזר
1 בצל
צרור בצל ירוק קצוץ
צרור של פרסה קצוצה
צרור פטרוזיליה קצוצה
3 ביצים
1/2 כוס קמח
מלח, פלפל, פפריקה מתוקה וחריפה, מעט אבקת מרק, וכורכום
שמן לטיגון
אופן ההכנה
לגרד על פומפיה גסה את הבצל, התפ"א, הקישוא והגזר ולסחוט היטב את נוזליהם.
להוסיף את הירק הקצוץ, הביצים, הקמח והתבלינים ולערבב היטב.
לטגן בשמן חם אך לא רותח ולהניח על נייר סופג.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון