הוראות הכנה
מרכיבים
קמח לקימוח
ביצה טרופה
פרורי לחם לציפוי
2 חבילות גבינת טוב טעם
מלח ופלפל
פטרוזליה קצוצה
שום קצוץ
אופן ההכנה
שמים את המלח ופלפל בתוך גבינת הטוב טעם
בוחשים היטב,
מוספים מעט שום ופטרוזליה.
מערבבים לבצק דביק ויוצרים כדורים בגודל פינג-פונג.
מכדררים את הכדור בתוך הקמח ומנערים.
מטבילים בביצה.
טובלים בפרורי הלחם.
מטגנים את הכדורים בשמן חם למספר שניות.
מגישים חם.
בתאבון.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון