חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט כרוב לבן בסגנון סיני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט פשוט ומרשים להגשה באירוח. למרות פשטותו הוא טעים וקל להכנה.
סלט כרוב לבן בסגנון סיני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט פשוט ומרשים להגשה באירוח. למרות פשטותו הוא טעים וקל להכנה.
הוראות הכנה
מרכיבים
½ כרוב לבן (כ-500 גרם)
4 כפות תערובת גרעינים (לא קלויים : מלון, חמניות, סומסום, ופשתן)
לרוטב:
1 כף רוטב סויה בהיר
¼ כוס שמן קנולה
3 כפות סוכר
¼ כוס חומץ הדרים
אופן ההכנה
מרסקים את הכרוב במעבד מזון. מכינים את הרוטב בצנצנת עם מכסה.
לפני ההגשה:
מערבבים היטב את הרוטב בצנצנת הסגורה ומוסיפים אל הכרוב.
מוסיפים 3 כפות מתערובת הגרעינים (כף נוספת של תערובת הגרעינים לשמור לקשוט מעל לסלט בהגשה) מערבבים היטב ומגישים.
מגיש: amitsur
מקור: יפה
שתף את המתכון