חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט אבוקדו מגוון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט פשוט וטעים לאירוח.
סלט אבוקדו מגוון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט פשוט וטעים לאירוח.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 אבוקדו בשלים (עדין לא רכים לגמרי)
1 בצל ירוק
1 מלפפון כבוש (בחומץ)
1 עגבניה בינונית בשלה ומוצקה (לרוקן גרעינים)
1 כף פטרוזיליה קצוצה
1 כף מיץ לימון
לרוטב:
3 כפות שמן זית
1 כף מיץ לימון
2 שני שום כתושות
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
קולפים את האבוקדו , מוציאים את הגלעין וחותכים לקוביות.
חותכים את הבצל הירוק לטבעות דקות. חותכים את המלפפון הכבוש לקוביות. מוציאים את הגרעינים מן העגבניה וחותכים לקוביות. מוסיפים כף פטרוזיליה קצוצה וכף מיץ לימון (למנוע השחרה עד ההגשה) מערבבים בעדינות כדי שהאבוקדו יתכסה במיץ הלימון (להשתדל לא למעוך את קוביות האבוקדו).
מכינים את הרוטב בצנצנת עם מכסה.
להגשה, מערבבים היטב את הרוטב שבצנצנת הסגורה, פותחים ומוזגים על הסלט. מערבבים קלות ומגישים.
בתיאבון.
מגיש: amitsur
מקור: אייל רז
שתף את המתכון