הוראות הכנה
מרכיבים
2 אבוקדו בשלים (עדין לא רכים לגמרי)
1 בצל ירוק
1 מלפפון כבוש (בחומץ)
1 עגבניה בינונית בשלה ומוצקה (לרוקן גרעינים)
1 כף פטרוזיליה קצוצה
1 כף מיץ לימון
לרוטב:
3 כפות שמן זית
1 כף מיץ לימון
2 שני שום כתושות
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
קולפים את האבוקדו , מוציאים את הגלעין וחותכים לקוביות.
חותכים את הבצל הירוק לטבעות דקות. חותכים את המלפפון הכבוש לקוביות. מוציאים את הגרעינים מן העגבניה וחותכים לקוביות. מוסיפים כף פטרוזיליה קצוצה וכף מיץ לימון (למנוע השחרה עד ההגשה) מערבבים בעדינות כדי שהאבוקדו יתכסה במיץ הלימון (להשתדל לא למעוך את קוביות האבוקדו).
מכינים את הרוטב בצנצנת עם מכסה.
להגשה, מערבבים היטב את הרוטב שבצנצנת הסגורה, פותחים ומוזגים על הסלט. מערבבים קלות ומגישים.
בתיאבון.
מגיש:
מקור: אייל רז
שתף את המתכון