חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כנאפה בל גיבנה ב 5 דקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כנאפה עם גבינה מנה אחרונה שתסחוט מחמאות ב 15 דקות סכ"ה
כנאפה בל גיבנה ב 5 דקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כנאפה עם גבינה מנה אחרונה שתסחוט מחמאות ב 15 דקות סכ"ה
הוראות הכנה
מרכיבים
150 ג"ר איטריות קדאיף
250 ג"ר גבינת טוב טעם
100 ג"ר חמאה מומסת
½ כוס פיסטוק קצוץ
קמצוץ מלח
לסירופ:
½ כוס מים רותחים
פקק תמצית וניל או 1 סוכר וניל
2 כפות חלב
½ כוס סוכר
אופן ההכנה
1. מפרידים את איטריות הקדאיף בקערה.
2. מוסיפים את החמאה המומסת וממשיכים להפריד.
3. מפזרים מחצית מכמות הקדאיף על מחבת טפלון גדולה ומשטחים מעט.
4. מפזרים את גבינת הטוב טעם על שכבת הקדאיף במחבת וממליחים בקמצוץ מלח
5. משטחים מעל הגבינה את יתרת איטריות הקדאיף.
6. מניחים את המחבת על אש בינונית עד גבוהה לאחר כ 2 דקות מנסים לנער קמעה.
7. מטגנים עד הזהבה עמוקה.
8. הופכים את הכנפה בעזרת צלחת גדולה ומחזירים למחבת עד השחמה של הצד השני
(אם הצבע נראה חיוור קמעה, אפשר להפוך בשנית)
9. מעבירים לצלחת הגשה ומכניסים לגריל לעוד 3 דקות לקבלת שיזוף של החלק העליון
הכנת הסירופ:
ממיסים ב-½ כוס מים רותחים את ½ כוס הסוכר מוסיפים את הוניל ו 2 כפות החלב ומערבבים עד קבלת תמיסה אחידה וחלקה.
בנית המנה:
קולים על מחבת את הפיסטוק וקוצצים דק מפזרים על הכנפה
מוזגים עם כף מהסירופ בנדיבות וקדימה לאכול.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: השף ברק חורש
שתף את המתכון