חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת דלורית ובצל ירוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידה טעימה, מתאימה לשבועות ולכל עונות השנה.
פשטידת דלורית ובצל ירוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידה טעימה, מתאימה לשבועות ולכל עונות השנה.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 יחידות דלורית בינונית
3 כפות שמן זית
2 ביצים
250 גרם גבינה לבנה % 5
גביע אשל %½4
4 כפות קמח תופח
2 קוביות תיבלויות בזיליקום של קנור מומסים במעט מים חמים
2 גבעולי בצל ירוק קצוצים
50 גרם גבינה צהובה מגוררת
כף אבקת מרק בצל או פטריות
תבנית מרובעת בגודל 20X30 ס"מ
אופן ההכנה
קולפים את הדלורית, מגלענים וחותכים לקוביות קטנות ומבשלים בסיר עד לסף ריכוך.
מערבבים בקערה היטב את יתר החומרים מלבד הגבינה הצהובה,
מוסיפים את הדלורית שבושלה קודם, מערבבים היטב אך נזהרים לא לרסק את הדלורית.
יוצקים לתבנית משומנת, זורים מעל את הגבינה הצהובה.
אופים בחום של 180°c במשך כ-45 דקות עד שמזהיב.
מוציאים לקרור של כ ½ שעה ו.... טורפים!
מגיש: MIRSO
מקור: אישי
שתף את המתכון