חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קרם כרמל במיקרוגל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קרם קרמל הקרם המסורתי טעים טעים תמיד סוחט מחמאות
קרם כרמל במיקרוגל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קרם קרמל הקרם המסורתי טעים טעים תמיד סוחט מחמאות
הוראות הכנה
מרכיבים
לקרמל:
200 גר סוכר
5 כפות מים
לקרם:
½ ליטר חלב
4-5 ביצים (תלוי בגודלן)
כפית תמצית וניל טובה
60 גר' סוכר
1 פחית קטנה חלב מרוכז (אפשרות , כדאי)
אופן ההכנה
אופן הכנה:
1.מערבבים בקערה סוכר, ביצים ווניל , ומקציפים עד שהסוכר נמס, מוסיפים את החלב וחלב המרוכז, מקציפים ומעבירים דרך מסננת.
2. מכינים 6 צלחות הגשה קטנות ועמוקות (מחומר עמיד במיקרו) מונחות בתוך תבנית פיירקס
עגול או כלי אחר עמיד במיקרוגל
3. שמים במחבת 200 ג"ר סוכר (2 כוסות סוכר) ו5 כפות מים מתחילים להכין את הקרמל . משחימים את הסוכר עד לצבע כתום עז .
4. יוצקים את הקרמל לתוך התבניות של הקרם קרמל עד לעומק של כ ½ ס"מ. ונותנים לזה
להתקשות .
5.כשהקרמל קשה, יוצקים את הקרם מעליו עד למילוי הכלי האישי.
6.מוסיפים לתבנית מים עד ¾ מגובהה ומכניסים למיקרוגל ל 15 דקות בעוצמה מלאה
***(ניתן להכניס את התבניות בכלים מתאימים לתוך התנור לכ 50 דקות בחם 180°c )
7. מוצאים את התבניות האישיות מה"בן מארי" ומקררים מעבירים למקרר ל 4 שעות לפחות
8. להוציא לצלחת על ידי הכנסת סכין בין התבנית האישית לקרם להפוך לצלחת הגשה
*** ניתן לעשות ללא החלב המשומר
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: פיתוח עצמי
שתף את המתכון