הוראות הכנה
מרכיבים
4-5 תפוחי-אדמה קלופים וחתוכים לפרוסות בעובי ½ ס"מ
פטריות שמפניון פרוסות
1 שמנת מתוקה
מלח
פלפל שחור
2-3 כפיות אבקת מרק פטריות
גבינת קשקבל מגורדת
אופן ההכנה
לסדר את פרוסות תפוחי-האדמה בתבנית לתבל במעט מלח ולפלפל שחור, לסדר מעל
את הפטריות ולתבל שוב במעט מלח ופלפל שחור ואבקת מרק פטריות.
לצקת מעל את השמנת המתוקה, ולפזר גבינת קשקבל מגורדת.
לאפות בחום 180°c במשך כ-30 דקות. או עד שתפוחי האדמה מוכנים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון