חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חרדל תוצרת בית מדהים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חרדל ביתי מדהים עולה ב 10 דרגות על הקנוי
חרדל תוצרת בית מדהים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חרדל ביתי מדהים עולה ב 10 דרגות על הקנוי
הוראות הכנה
מרכיבים
3 כפות גרגירי חרדל צהוב
3 כפות גרגירי חרדל חום או שחור
2 כפות סוכר חום (דמררה)
1 כפית פלפל לבן
1 כפית כורכום
½ כפית מלח
½ כוס חומץ בן יין (ניתן 1/4 כוס חומץ בן יין ו1/4 כוס חומץ בלסמי)
1 כף קורנפלור
אופן ההכנה
1. משרים את גרגירי החרדל ללילה במים מינרליים.
2. מוסיפים לבלנדר את כל החומרים ומפעילים ל 3 דקות.
** אם יצא רטוב מדי מוסיפים מעט קורנפלור , אם העיסה קשה מדי מוסיפים מעט מים
3. מכניסים לצנצנת מעוקרת סוגרים ומכניסים למקרר.
4. מוכן לאחר שבועיים במקרר
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: השף קווין
שתף את המתכון