הוראות הכנה
מרכיבים
3 כפות גרגירי חרדל צהוב
3 כפות גרגירי חרדל חום או שחור
2 כפות סוכר חום (דמררה)
1 כפית פלפל לבן
1 כפית כורכום
½ כפית מלח
½ כוס חומץ בן יין (ניתן 1/4 כוס חומץ בן יין ו1/4 כוס חומץ בלסמי)
1 כף קורנפלור
אופן ההכנה
1. משרים את גרגירי החרדל ללילה במים מינרליים.
2. מוסיפים לבלנדר את כל החומרים ומפעילים ל 3 דקות.
** אם יצא רטוב מדי מוסיפים מעט קורנפלור , אם העיסה קשה מדי מוסיפים מעט מים
3. מכניסים לצנצנת מעוקרת סוגרים ומכניסים למקרר.
4. מוכן לאחר שבועיים במקרר
מגיש:
מקור: השף קווין
שתף את המתכון