חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קונכיות פסטה במילוי גבינה ברוטב עגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קונכיות פסטה גדולות, שמילאו אותן גבינה , שמו אותן על רוטב עגבניות, brפיזרו על הכל גבינת פרמזן ואפו כחצי שעה
קונכיות פסטה במילוי גבינה ברוטב עגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קונכיות פסטה גדולות, שמילאו אותן גבינה , שמו אותן על רוטב עגבניות, brפיזרו על הכל גבינת פרמזן ואפו כחצי שעה
הוראות הכנה
מרכיבים
20 קונכיות פסטה גדולות, מספר 313, מסוג קונקילי (או 40 קונכיות קטנות, מספר 50)
למילוי:
10 כפות גבינת ריקוטה טרייה
1 כף רסק פלפלים אדומים
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת
½ כפית קליפת לימון מגורדת
40-20 טבעות זיתים שחורים לקישוט
מלח פלפל
לרוטב
1 צנצנת עגבניות מרוסקות
מלח
½ כפית פלפל גרוס עבה
1 כפית גדושה אורגנו טרי עלים בלבד
2 שיני שום כתושות
3 כפות פרמזן מגורר
אופן ההכנה
1. מבשלים את הקונכיות במי מלח, וכשהן רכות (אך לא רכות מדי) כ- 5 דקות, מסננים,
ושוטפים במים קרים ומשאירים במסננת לניקוז המים.
2. מערבבים ריקוטה ,פרמזן , ביצה טריה, רסק פלפלים אדומים, קליפת לימון, מלח ופלפל לפי הטעם.
3. ממלאים כל קונכייה בתערובת ומסדרים בפיירקס.
4. מרתיחים בסיר עם מעט שמן זית, את כל חומרי הרוטב ויוצקים מעל הקונכיות בתבנית
5. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-150°c ל 30 דקות/
6. מוציאים מפזרים מעל גבינת פרמזן בשפע ואת הזיתים השחורים ומכניסים לעוד 5 דקות
לתנור.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: השף הלבן
שתף את המתכון