הוראות הכנה
מרכיבים
6 תפוחי אדמה אפויים
למילוי:
1 מיכל שמנת חמוצה
2 כפות שמן זית
100 גר' גבינת אמנטל מגורדת דק
100 גר' פרמזן מגורדת דק
3 בצלים ירוקים קצוצים דק
3 שיני שום קצוצות דק
1 כף עלי טימין טריים
חצי כפית אגוז מוסקט
2 ביצים
מלח גס, פלפל שחור טחון טרי
להגשה:
3 כפות פרורי לחם
אופן ההכנה
הכנה:
1. מרוקנים את תפוחי האדמה. מועכים במזלג את תוכן תפוחי האדמה שהוצאנו מהקליפות.
מוסיפים את שאר החומרים לקערה ומערבבים.
2. ממלאים בכף את קליפות תפוחי האדמה בתערובת המתובלת, כך שתבלוט כגבעה נאה מעל
שפת תפוחי האדמה. מפזרים מעל מעט גבינה, מעט פרורי לחם, זולפים מעל מעט שמן זית
ומכניסים אל מתחת לגריל הביתי לכמה דקות, עד שפני תפוחי האדמה מזהיבים ושחימים
יפה.
- מגישים עם שמנת חמוצה.
מגיש:
מקור: ישראל אהרוני
שתף את המתכון