חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טירמיסו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טירמיסו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
6 ביצים מופרדות
כוס סוכר
2 כפיות תמצית וניל
½ ק"ג גבינת מסקרפונה.
150 גרם אגוזים מסוכרים קצוצים
חבילת בסקוטים פתי בר
½ כוס אספרסו
3 כפות ליקר אמרטו או ברנדי
אופן ההכנה
מקצפים את החלבונים כמה דקות מוספים מחצית מכמות הסוכר תוך כדי הקצפה עד שמתקבל קצף יציב למדי.
שמים את החלמונים תמצית הוניל ויתרת הסוכר בקערה נפרדת. מקצפים כ 4 דקות עד שהתערובת תפוחה ובהירה.
מוספים את הגבינה לתערובת החלמונים ומערבבים לתערובת אחידה.
מקפלים פנימה את קצף החלבונים.
טובלים את הביסקוטים בתערובת האספרסו והברנדי ומרפדים את תחתית הכלי ב- 1/3
מכמות מהבסקוטים
יוצקים 1/3 מתערובת הקרם על הביסקוטים ומפזרים מעל שכבה של אגוזים מסוכרים קצוצים
ומעט אבקת קקאו. חוזרים על הפעולה עוד פעמים באותו סדר.
מכסים בניר כסף ומקררים כמה שעות במקרר.
מגיש: צלמרו
מקור: ישראל אהרוני
שתף את המתכון