הוראות הכנה
מרכיבים
2 פלפלים אדומים
2 פלפלים צהובים
2 פלפלים כתומים
250 גרם "פיראוס בולגרית מעודנת" של תנובה
100 גרם פיסטוק חלבי קלוף וקצוץ
גבעולי עירית לקשירה
אופן ההכנה
קולים את הפלפלים בתנור שחומם מראש ל-200°c כ-30 דקות ומכניסים לכלי סגור למשך 15 דקות.
קולפים את הפלפלים וחותכים כל פלפל ל-4 , מצננים היטב.
פורסים בולגרית מעודנת ל-24 "מקלות" בעובי אצבע.(חוצים את הבלוק לשניים ומכל חצי יוצרים "אצבעות").
עוטפים כל "מקל" גבינה בפיסטוק.
מניחים על משטח עבודה פלפל קלוי , מניחים עליו "מקל" גבינה מצופה ומגלגלים לגליל.
טובלים את גבעולי העירית במים רותחים וקושרים כל גליל בגבעול עירית.
עורכים על צלחת הגשה ומגישים.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: באדיבות תנובה
שתף את המתכון