הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל קצוץ דק
3 שיני שום פרוסות
1 סלסלת פטריות פרוסות
1 פלפל ירוק חריף (לא חובה)
4 ביצים
300 גרם עגבניות מרוסקות
½ כוס מים
מלח
פלפל שחור
2 כפיות פפריקה מתוקה
2 כפיות סוכר
פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
לטגן בצל במחבת רחבה עד הזהבה קלה, להוסיף שום ולערבב כדקה, בשלב הזה אפשר להוסיף פלפל חריף למי שאוהב חריף. להוסיף פטריות ולערבב מס' דקות.
לתבל במלח, פלפל שחור ופפריקה מתוקה, לערבב .
להוסיף עגבניות מרוסקות ,סוכר, מים ופטרוזיליה , לערבב ולבשל כ-2 דקות. לפתוח את הביצים לתוך הרוטב, ולבשל על אש בינונית כ-10 דקות בסיר מכוסה חלקי.
בתיאבון.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון