הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם כבד עוף
2 ביצים
½ בצל
2 שיני שום
5 כפות קמח
1 כף סומום
פלפל
מלח
שמיר
1 כף אבקת מרק
אופן ההכנה
1. שוטפים ומנקים את הכבדי עוף.
2. מוסיפים בצל ושום ומערבלים במגימיקס/מערבל ידני.
3. מוסיפים 2 ביצים ומערבלים .
4. מוסיפים קמח, סומסום, פלפל, מלח, אבקת מרק ושמיר ולערבב היטב עד לבלילה אחידה.
5. יוצקים את הבלילה בעזרת מצקת, על מחבת לוהטת וקצת משומנת, מטגנים כדקה שתיים על כל צד ומגישים.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון