חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת טונה וגבינות – מיוחדת לשבועות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידת טונה וגבינות – מיוחדת לשבועות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 קופסאות טונה סטארקיסט*
1 גביע קוטג' (250 גר')
1 גביע גבינת סקי (250 גר')
3 ביצים טרופות
½ כוס פירורי לחם
מלח ופלפל לפי הטעם
2 בצלים בינוניים
100 גר' גבינה צהובה
אופן ההכנה
לחמם תנור ל-180°c.
לערבב את חומרי הפשטידה (טונה, גבינות רכות, ביצים ופירורי לחם)-למעט הבצל והגבינה הצהובה.
לתבל במלח ופלפל לפי הטעם.
להעביר לתבנית אפייה משומנת.
לפרוס את הבצלים לטבעות ולטגן במעט שמן זית.
לפזר לפני האפייה את טבעות הבצל המטוגנות מעל הפשטידה ומעליהן את הגבינה הצהובה.
לאפות כ-40 דק' או עד שהפשטידה מזהיבה.
מגיש: טונה סטארקיסט
מקור: באדיבות טונה סטארקיסט
שתף את המתכון