הוראות הכנה
מרכיבים
1 קילו בצל - פרוס
1 כוס סוכר חום
½ בקבוק יין אדום יבש
¼ כוס חומץ בלסמי
¼ כוס שמן תירס
1 שן שום כתושה
1/8 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס עבה
אופן ההכנה
1. מאדים את הבצל והשום בסיר עם השמן עד לשקיפות.
2.מוסיפים את הסוכר. מלח, והפלפל ומערבבים עד שהסוכר נמס.
3.מוסיפים יין וחומץ. מערבבים. מביאים לרתיחה.
4.מבשלים עד שהנוזלים מתאדים לחלוטין. מצננים ומעבירים לצנצנת.
מגיש:
מקור: השף חיים כהן
שתף את המתכון