חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פטריות ממולאות במוס פיטריות יין לבן ופיסטוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פטריות ממולאות בפטה פיטריות ויין לבן ופיסטוק חטיף או מנה ראשונה טעימה ועדינה
פטריות ממולאות במוס פיטריות יין לבן ופיסטוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פטריות ממולאות בפטה פיטריות ויין לבן ופיסטוק חטיף או מנה ראשונה טעימה ועדינה
הוראות הכנה
מרכיבים
כ 25 פיטריות שמפיניון טריות בגודל בינוני
¼ כוס יין לבן יבש
1/8 כוס שמן זית
50 ג"ר פיסטוק חלבי קצוץ גס (קלוי מעט על מחבת טפלון)
½ בצל בינוני או 1 קטן קצוץ דק
2 שיני שום כתושות
¼ כפית מלח
½ כפית פלפל שחור גרוס עבה
כ - ½ כוס פרורי לחם
אופן ההכנה
1. מנקים את הפיטריות עם מטלית או מברשת (לא לשטוף במים).
2. חולצים בעדינות את רגל הפטרייה.
3. מעמיקים מעט את תוכן הפטרייה עם כפית פריזיין או כפית קטנה
4. קוצצים לחתיכות קטנות את רגלי הפיטריות
5. מטגנים את הבצל הקצוץ והשום הכתוש במחבת טפלון עם 2 כפות שמן זית במשך
כ 3 דקות ומוסיפים את הפיטריות והתבלינים לעוד כ 3 דקות.
6. מוסיפים את היין ומבשלים עוד כ 3 דקות מוסיפים את פרורי הלחם ומערבבים
עד קבלת עיסה חלקה יחסית.
7. מוסיפים את הפיסטוק ומערבבים מקררים לחום החדר.
8. ממלאים את הפיטריות ומסדרים במגש אפיה עם נייר אפיה .
זולפים על הפיטריות מעט שמן זית.
9. מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180°c ל 20 - 25 דקות
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון