חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת כרובית מעולה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידה פשוטה וטעימה. תוספת מכובדת לארוחה חלבית.
פשטידת כרובית מעולה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידה פשוטה וטעימה. תוספת מכובדת לארוחה חלבית.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרובית בינונית , מופרדת לפרחים
חמרי המילוי:
3 ביצים
2 כפות קמח תופח
1 שמנת רגילה
½ כוס גבינה צהובה מגוררת (+ ½ כוס גבינה צהובה לפזור על הפשטידה)
½ חבילה "חמד" {גבינה מלוחה), מגוררת
1 כפית אבקת מרק עוף פרווה
מעט סולת לזרייה על התבנית
מעט חמאה , או מרגרינה ,להוספה לפני האפייה.
תבנית פיירקס מלבנית (25X35 ס"מ)
אופן ההכנה
מחממים את תנור האפייה ל-190°c .
משמנים את התבנית במעט מרגרינה ומפזרים שכבה דקה של סולת.
מבשלים את פרחי הכרובית מכוסה במים עם כפית אבקת מרק עוף. (להפסיק את הבישול כאשר הכרובית רכה מעט אך לא מתפוררת), לסנן את מי הבישול ולסדר את פרחי הכרובית בשכבה אחידה בתבנית.
מערבבים בקערה את כל חמרי המילוי עד קבלת עיסה אחידה ויוצקים על פרחי הכרובית שבתבנית.
מוסיפים עוד ½ כוס פרורי גבינה צהובה מלמעלה ומספר חתיכות קטנות של חמאה (או מרגרינה) מפוזרות על כל השטח.
אופים בתנור עד השחמה (כ-30 דקות )
מגישים חם.
מגיש: amitsur
מקור: אוסף מתכונים- עם שנויים שלי
שתף את המתכון