הוראות הכנה
מרכיבים
כ-12 יחידות קנלוני
לתערובת הבשר:
½ ק"ג בקר טחון
1 בצל קצוץ דק
3 שיני שום כתושות
1 כף רסק עגבניות
מלח
פלפל שחור
פפריקה מתוקה
מעט סוכר
אורגנו יבש
¼ כוס מים
לרוטב העגבניות:
2-3 כפות שמן
סלסלת פטריות פרוסות
300 גרם עגבניות מרוסקות
1 כף רסק עגבניות
מלח
פלפל שחור
פפריקה מתוקה
מעט סוכר
פטרוזיליה קצוצה
¾ כוס מים
אופן ההכנה
הכנת תערובת הבשר:
לטגן את הבצל עד להזהבה קלה להוסיף את השום ולערבב כדקה. להוסיף את הבשר
לערבב ולפרור עם מזלג. להוסיף רסק עגבניות תבלינים ומים . לבשל על אש בינונית
כ-5 דקות. להוריד מהאש ולקרר.
להכנת הרוטב:
לחמם שמן ולטגן את הפטריות כ-5 דקות. להוסיף עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות
תבלינים , ומים לבשל על אש בינונית כ-5 דקות , אם חסרים נוזלים, אפשר להוסיף מעט מים. להוסיף פטרוזיליה, לערבב ולכבות את האש.
כ-1/3 מכמות הרוטב לצקת לתבנית אפיה. למלא את הקנלוני בבשר ולהניח בתבנית,
לצקת מעל את שאר הרוטב.
לאפות בחום בינוני 180°c כ-30 דקות עד שהקנלוני מתרככים, לנעוץ מזלג אם יש צורך,
להמשיך לאפות עוד 10 דקות.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון