הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס אורז מלא
1 בצל קצוץ דק
½ כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור
½ עד 3/4 כפיות אבקת מרק עוף
2 כוסות מים
½ כוס פטרוזליה קצוצהדק
½ כוס חמוציות
אגוזי פקאן קצוצים גס
אופן ההכנה
לשטוף את האורז ולהשרות במים כשעתיים (לפחות), ולסנן.
לחמם בסיר 3 כפות שמן ולטגן את הבצל עד הזהבה מלאה, להוסיף את האורז , מלח
פלפל שחור ואבקת מרק עוף, לערבב כדקה, להוסיף מים להביא לרתיחה ראשונה, להמשיך לבשל על אש בינונית כ-40 דקות עד שהמים נספגים באורז. להניח מתחת לסיר תחתית מבודדת ולהמשיך לבשל עוד כ-15 דקות עד שהאורז מבושל.
לטגן במעט שמן את החמוציות והפקאן מספר דקות , להוסיף לאורז יחד עם הפטרוזיליה
לערבב .
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון