חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אורז מלא עם חמוציות ופקאן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אורז מלא עם חמוציות ופקאן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס אורז מלא
1 בצל קצוץ דק
½ כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור
½ עד 3/4 כפיות אבקת מרק עוף
2 כוסות מים
½ כוס פטרוזליה קצוצהדק
½ כוס חמוציות
אגוזי פקאן קצוצים גס
אופן ההכנה
לשטוף את האורז ולהשרות במים כשעתיים (לפחות), ולסנן.
לחמם בסיר 3 כפות שמן ולטגן את הבצל עד הזהבה מלאה, להוסיף את האורז , מלח
פלפל שחור ואבקת מרק עוף, לערבב כדקה, להוסיף מים להביא לרתיחה ראשונה, להמשיך לבשל על אש בינונית כ-40 דקות עד שהמים נספגים באורז. להניח מתחת לסיר תחתית מבודדת ולהמשיך לבשל עוד כ-15 דקות עד שהאורז מבושל.
לטגן במעט שמן את החמוציות והפקאן מספר דקות , להוסיף לאורז יחד עם הפטרוזיליה
לערבב .
מגיש: ronitd
מקור: אישי
שתף את המתכון