חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פיצה עם עגבניות תמר ומצרלה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פיצה עם עגבניות תמר ומצרלה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק/ 600 גרם קמח 1כף סוכר 10 גרם שמרים טרים/שמרית 2 כפות שמן זית כפית מלח
300 מל מים/קצת יןתר מכוס
לרוטב/ 1 קןפסא עגבניות מרוסקות 3 כפות שמן זית 2-3 שיני שום קצוצות 10-15 עלי בזיליקום
קצוצים מלח פלפל
לפיצה/ 3 עגבניות תמר בשלות פרוסות 3 כדורי מוצרלה פרוסים שמן זית מלח פלפל מעט גבינת
פרמזן מגורדת 10 עלי בזיליקום
אופן ההכנה
בצק/ מערבבים את חומרי הבצק /את המים מוספים בהדרגה ולשים לבצק רך וגמיש
משארים את הבצק לכמה שעות להתפחה רצוי במקרר צרים כדורים ומרדדים.
לרוטב/ מבשלים במחבת 10 דקות עד שהמרכבים מתרככים ומקררים
לפיצה/ מרדדים את הבצק לעלה דק מורחים במעט רוטב עגבניות מסדרים לסירוגין פרוסות עגבניה ומוצרלה.מטפטפים שמן זית ומפזרים מלח גס פלפל וגבינת פרמזן מגורדת אןפים על אבן פיצות בתנור על החום הכי גבוה עשבע דקות
לפני ההגשה מפזרים מעט עלי בזיליקןם שלמים
מגיש: צלמרו
מקור: אהרוני
שתף את המתכון