חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קובה נייא (קובה מבשר חי)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קובה נייא brהשף חוסאם עבאס חושף מתכון גלילי אסלי לקובה נייא, brכלומר - קובה עם בשר נא מנה חגיגית של המטבח הערבי br br
קובה נייא (קובה מבשר חי)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קובה נייא brהשף חוסאם עבאס חושף מתכון גלילי אסלי לקובה נייא, brכלומר - קובה עם בשר נא מנה חגיגית של המטבח הערבי br br
הוראות הכנה
מרכיבים
לבשר:
¼ ק"ג בורגול מושרה ומותפח
¼ ק"ג בשר טלה אדום טחון דק
1 גמבה אדומה
צרור נענע
צרור בזיליקום
1 פלפל ירוק חריף
מלח
פפריקה מתוקה
חסה טרייה להגשה
בנוסף (לבשר שעובר טיגון)
¼ קילו בשר מעורב טלה וכבש
1 בצל גדול קצוץ דק
½ כפית הל טחון
½ כפית מיורן (מרדגוש)
1/8 כפית אגוז מוסקט
50 ג"ר פיסטוק חלבי קלוי מעט על מחבת
אופן ההכנה
1.מעבדים וקוצצים את בשר הטלה והבורגול המותפח. מוסיפים לעיסה גמבה אדומה, צרור
נענע, צרור בזיליקום, פלפל ירוק חריף, מלח, פפריקה מתוקה ומערבבים היטב.
2.מטגנים את הבצל הקצוץ, מוסיפים לו את בשר העגל והכבש, אגוז מוסקט, הל ומיורן
ומערבבים היטב עד ל"סגירת" הבשר.
3. לוקחים מעט מהבשר הנא, משטחים על עלה חסה, מעליו מניחים מעט מהבשר שטיגנו
ומגלגלים את עלה החסה לרול וקוצצים את קצוותיו.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: חוסאם עבאס אתר חיים טוב
שתף את המתכון