חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כדורי בשר שבדיים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כדורי בשר שבדיים נימוכים בפה
כדורי בשר שבדיים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כדורי בשר שבדיים נימוכים בפה
הוראות הכנה
מרכיבים
250 ג"ר חזה עוף טחון
250 ג"ר חזה הודו טחון
3 פרוסות לחם או חלה מיום קודם
½ כוס שמנת צמחית
½ בצל קצוץ
1 ביצה
1 כפית מלח
1/8 כפית פלפל לבן
קמצוץ פלפל אנגלי טחון,קמצוץ קינמון, קמצוץ כמון, קמצוץ סוכר
2 כפות מחמאה
4 כפות שמן שמן זית
לרוטב
2 כפות מחמאה
½ כף קמח
½ כוס מרק בשר (ניתן לעשות מאבקת מרק)
אופן ההכנה
1. קוצצים את פרוסות הלחם בקוצץ ומוסיפים לו ½ כוס שמנת צמחית
מערבבים עד שהשמנת נספגת בפרורי הלחם.
2. מערבבים את הבשר, פרורי הלחם, הבצל, התבלינים והביצה בקערה
מערבבים עד קבלת עיסה אחידה ומעמידים בצד ל 5 דקות.
3. מרטיבים את היד במים ויוצרים כדורי בשר קטנים ומניחים על מגש
4.ממיסים 2 כפות מחמאה ו-4 כפות שמן זית במחבת טפלון ומטגנים את כדורי הבשר
מכל הצדדים. מוציאים למגש עם נייר סופג.
5. באותה מחבת ממיסים עוד 2 כפות מחמאה מוסיפים חצי כף שמן, קמח, וחצי כוס ציר מרק
בשר ומערבבים ללא הפסקה עד הסמכת הציר.
6. מגישים כמה כדורי בשר ומעליהם יוצקים מעט מהרוטב
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון