חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סופריטו עוף תפוא"ד עם קוקליאות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סופריטו עוף תפוא"ד עם קוקליאות brקדירת עוף תפוא"ד מטוגן וקציצות לחם מדהים נימוח בפה
סופריטו עוף תפוא"ד עם קוקליאות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סופריטו עוף תפוא"ד עם קוקליאות brקדירת עוף תפוא"ד מטוגן וקציצות לחם מדהים נימוח בפה
הוראות הכנה
מרכיבים
4 כרעיים טריות של עוף
6 תפוחי אדמה (מזן המתאים לטיגון)
½1 כוס שמן קנולה לטיגון
2 כוסות מים רתוחים
1 כף גדושה אבקת מרק עוף
1 כפית מחוקה כורכום טרי
1 כפית מחוקה פלפל שחור גרוס טרי
½ כפית מלח (לא צריך יותר מכיוון שאבקת המרק מלוחה)
½ כפית קינמון
לקוקלאות:
4 פרוסות חלה סחוטות לאחר שהושרו במים
1 כף פטרוזיליה קצוצה טרייה
2 כפות בשר טחון דק
1 ביצה טרייה
½ כפית מלח
½ כפית פלפל שחור טרי טחון דק
אופן ההכנה
א. לשים ביחד את כל החומרים לקוקלאות, ומהבצק שנוצר קורצים כדורים קטנים ועגולים
בגודל כדורי פינג פונג. מניחים בצלחת מכוסה בצד בהמתנה לטיגון.
ב. מקלפים את תפוחי האדמה ופורסים אותם לחצי לאורך התפוד. לוקחים כל חצי ופורסים
לרוחב לקבלת חצאי ירח בעובי 1 ס"מ.
ג. יוצקים את השמן לסיר רחב ומטגנים את תפוחי האדמה בדומה לצ'יפס, עד לקבלת צבע
זהוב ענברי. מעבירים לנייר סופג.
ד. מטגנים את הקוקליאות עד לקבלת צבע שחום ומעבירים לנייר סופג.
ה. מטגנים את כרעי העוף משני הצדדים עד להשחמה יפה ומעבירים לנייר סופג.
ו. בגמר פעולת הטיגון, נפטרים מעודפי השמן בסיר, ומסדרים בו את הכרעיים בתחתית
הסיר, מעליהן את תפוחי האדמה. מפזרים מעל התבלינים ומוסיפים את המים.
ז. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש, מוסיפים את הקוקליאות ומבשלים כ 45 דקות עד
שהעוף מוכן
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: רם צוברי והשף ישראל אהרוני
שתף את המתכון