חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טלה ממולא בחלקי פנים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טלה ממולא בחלקי פנים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
בשר טלה - נתח הצלעות הקדמיות ללא העצמות, ועם הפלדה
300 ג"ר לב עגל חתוך לקוביות קטנות
300 ג"ר שקדי עגל חתוך לקוביות קטנות
צרור נענע
לימון כלוף חתוך לפרוסןת דקות
כפית מלח גס
כפית פלפל שחור
חוט קשירה (שפגט)
אופן ההכנה
1.מבקשים מהקצב להכין את נתח הצלעות הקדמיות ללא העצמות, ועם הפלדה.
2.מטגנים את חלקי הפנים, במחבת טפלון , כל אחד בנפרד, טיגון קל בשמן זית
ואפשר עם מעט מרווה
3.ומתבלים אותם במעט מלח, פלפל שחור, כמון. מקררים.
4.מניחים את נתח הבשר על משטח העבודה. מסדרים עליו נענע קצוצה, מעט לימון קצוץ
ואת חלקי הפנים, קרוב מאוד לבשר הצלעות. מגלגלים לגלילה הדוקה וקושרים בחוט.
5.אפשר להכין את הנתח במחבת ולהפוך מדי פעם עד שהבשר עשוי,
או בתנור בחום 200°c כ-15 דקות או בגריל פחמים, כשהופכים מפעם לפעם.
משך ההכנה בכל השיטות – כ- 15 דקות.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: השף חיים כהן
שתף את המתכון