חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אצבעות לחם פיצה שום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אצבעות לחם שום brלמה להזמין כשאפשר להכין? br br br br
אצבעות לחם פיצה שום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אצבעות לחם שום brלמה להזמין כשאפשר להכין? br br br br
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק פיצה:
1 קילו קמח
1 שקית שמרית או כף וחצי שמרים יבשים
1 שקית אבקת אפיה
1 כף סוכר
15 גרם מלח (1כף)
½2 כוסות מים (600 מ"ל)
מעט סולת, לקימוח
לשמן-שום:
שמן זית
מעט אבקת שום
פטרוזיליה יבשה
שום גבישי, לפיזור
צילי גרוס ומעט פלפל שחור גרוס גס
מלח גס, לפיזור
אופן ההכנה
1.שמים בקערה גדולה: קמח, שמרים, סוכר, מלח ומים ולשים לקבלת בצק.
2.מעבירים את הבצק למשטח העבודה וממשיכים ללוש כ-5 דקות עד שהבצק חלק ואחיד. 3.מניחים בקערה, משמנים בתרסיס שמן, מכסים בניילון נצמד ומניחים לתפיחה עד
להכפלת הנפח. כ שעה לערך
4.מחממים תנור ל- 190°c.
5.מחלקים את הבצק ל-3 ומרדדים כל חלק על נייר אפייה מקומח בסולת למלבן בעובי 1 ס"מ
(או מותחים בידיים). חותכים בגלגלת לחיתוך פיצה לאצבעות ומניחים באופן מרווח בתבנית
מרופדת בנייר אפייה.
6.מערבבים שמן זית, אבקת שום ופטרוזיליה יבשה ומברישים בנדיבות את הבצק. מפזרים
מעל שום גבישי צילי פלפל שחור ומלח גס ומכניסים לתנור עד שהאצבעות זהובות גם
מלמטה.
7.מוציאים מהתנור, מברישים שוב בשמן המתובל ומגישים חם.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: קארין גורן
שתף את המתכון