חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פיתות זעתר של קארין גורן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעים טעים כשזה חם
פיתות זעתר של קארין גורן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעים טעים כשזה חם
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
1 קילו קמח
1 שקית שמרית או כף וחצי שמרים יבשים
1 כף סוכר
1 כף מלח
2 וחצי כוסות (600 מ"ל) מים פושרים
עוד מעט קמח, לקימוח
למלית זעתר:
זעתר, שמן זית, מיץ לימון. מלח גס לפיזור.
אופן ההכנה
אופן הכנה:
1. מגלגלים את הבצק לכדורים, משמנים בתרסיס שמן ומניחים למנוחה של 20 דקות.
2. מחממים תנור ל-190 מעלות.
3. מרדדים לפיתות עגולות ושטוחות, ומניחים באופן מרווח בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
4. מערבבים יחד זעתר עם שמן זית ומיץ לימון לקבלת ממרח. מורחים כף מתערובת הזעתר
על כל פיתה ומפזרים מלח גס מעל.
5. אופים עד להזהבה (בלי התפחה נוספת). מוציאים ומטפטפים עוד קצת שמן זית מעל.
מגישים חם.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: קארין גורן
שתף את המתכון