הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג כבדי עוף
3-4 בצלצלי שאלוט קצוצים
1 כוס יין אדום חצי יבש או מתוק
1 כפית רוטב סויה כהה
1 כפית חומץ בלסמי
מעט שמן
מלח גס
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
ממליחים ומפלפלים את הכבד. מניחים על רשת ושורפים היטב משני הכיוונים. מניחים את הכבד בצד. מחממים מעט שמן במחבת. מקפיצים את הבצלצלים עד שנהיים שקופים. מוסיפים את היין, החומץ והסויה. מצמצמים לכדי מחצית כמות הנוזלים. מוסיפים את הכבד וממשיכים לצמצם עד כדי הישארות של שליש מכמות הנוזלים (נהיה כבר מעט סמיך). מסירים מהאש ומגישים מיד.
מגיש:
מקור: באדיבות שף אחוזת אסיינדה
שתף את המתכון