חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קוראסון שקדים מקוראסון בן יומיים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קרואסון שקדים brאיך עושים מעדן מקרואסונים יבשים?
קוראסון שקדים מקוראסון בן יומיים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קרואסון שקדים brאיך עושים מעדן מקרואסונים יבשים?
הוראות הכנה
מרכיבים
קרואסנים מאתמול-שלשום
לסירופ סוכר:
3 כוסות סוכר
2 כוסות מים
לקרם שקדים:
100 גרם אבקת סוכר
100 גרם שקדים מולבנים טחונים
1 כף קמח או קורנפלור
100 גרם חמאה רכה
1 ביצה
1 כף ברנדי או רום
לקישוט:
חופן שקדים פרוסים
אופן ההכנה
מכינים את הסירופ:
מביאים לרתיחה סוכר ומים, מנמיכים להבה ומבשלים 10 דקות לסירופ סמיך. מצננים לחלוטין.
מכינים קרם שקדים:
מעבדים את כל המרכיבים במעבד מזון לקרם חלק. שומרים במקרר.
מרכיבים ואופים:
מחממים תנור ל-160°c.
חוצים את הקרואסנים ומברישים בנדיבות בסירופ סוכר (או ממש טובלים אותו בסירופ ל-2 שניות וסוחטים בעדינות בידיים).
מורחים 2 כפות של קרם שקדים באמצע וסוגרים את הקרואסון בחזרה (כמו סנדוויץ').
מורחים מעט קרם שקדים מעל ומפזרים שקדים פרוסים (הם יידבקו לקרם).
אופים כ-15-20 דקות עד להזהבה.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: קארין גורן ( התמונות של TickTack1 )
שתף את המתכון