הוראות הכנה
מרכיבים
6 שוקי עוף
1 פחית ספרייט
6 כפיות רוטב סויה
3 כפיות שמן שומשום
2 שיני שום פרוסות
1 ס"מ שורש זנגביל קצוץ
1 גבעול סלרי (כולל העלים) קצוץ
עלים מ-4 גבעולי כוסברה
אופן ההכנה
מניחים על תבנית אפייה את השום, הזנגביל, הסלרי והכוסברה. מניחים מעל את שוקי העוף. יוצקים לתבנית את הספרייט. מזליפים מעל כל שוק כפית של סויה וחצי כפית של שמן שומשום. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך כ-30 דקות.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון