חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק עגבניות עם נגיעות פסטו מהיר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק עגבניות עם נגיעות פסטו מהיר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
6 עגבניות גדולות חתוכותלקוביות
½1 ליטר מים
1 גבעול סלרי חתוך גס (כולל העלים)
½ בצל חתוך לקוביות
1 גזר קלוף וחתוך גס
1 שן שום קצוצה
3 כפות שמן זית
1 כפית מלח
1 כפית אבקת מרק עוף
¼ כפית פלפל שחור גרוס
2 כפות רסק עגבניות
1 כפית קטשופ
לפסטו: חופן נדיב של עלי ריחן טריים
3 עלי מליסה טריים
1 שן שום חתוכה גס
כשליש כוס שמן זית
½ כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור
אופן ההכנה
מחממים את שמן הזית בסיר. מאדים קלות את הבצל עד שנהיה שקוף. מוסיפים את הסלרח והגזר ומאדים ביחד עוד שתי דקות. מוסיפים את העגבניות ומערבבים היטב יחד. מוסיפים את יתר חומרי המרק, מערבבים, מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים עוד כחצי שעה ביחד (עד שהגזר מתרכך דיו). מעבירים את המרק בזהירות למעבד מזון (משאירים מעט מהנוזלים בסיר) ומעבדים למחית אחידה. מחזירים את המחית חזרה לסיר ומערבבים היטב יחד תוך כדי בישול על אש קטנה כחמש דקות.
מעבירים את חומרי הפסטו, למעט השמן, למעבד מזון. מעבדים את החומרים, תוך כדי זילוף איטי של השמן עד לקבלת מחית אחידה בצבע ירוק בוהק. מעבירים לכלי בצד.
להגשה יוצקים מהמרק לצלחת הגשה. מזליפים מעל, בעזרת כף ובתנועות מעגליות, מהפסטו הירוק ומגישים מיד.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון