חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל חצילים קלויים עם פשטידת בשר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

החצילים הקלויים מעניקים טעם וניחוח מעושן לתבשיל.
תבשיל חצילים קלויים עם פשטידת בשר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

החצילים הקלויים מעניקים טעם וניחוח מעושן לתבשיל.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 חצילים
2 פלפל אדום (עדיף גמבה )
2 בצלים
3 עגבניות מקולפות
3 שיני שום
1 פלפל שאטה (יבש)
2 כפות רסק עגבניות
פפריקה אדומה
מלח
פלפל שחור
לפשטידה:
300 גרם בשר טחון
כוס פרוזיליה קצוצה
3 כפות פירורי לחם
3 ביצים
מלח ופלפל שחור
בהרט
אופן ההכנה
מתחילים עם הכנת פשטידת הבשר. מערבבים את כל החומרים ומטגנים את הפשטידה במחבת קטנה (20 ס"מ) על מנת שתצא פשטידה די עבה, כ 10 דקות מכל צד ומניחים בצד.
פורסים את החצילים וממליחים כ 30 דקות ושוטפים. פורסים את הבצל והפלפל האדום לטבעות.
לוקחים מחבת ברזל כבדה (פלנצה) וקולים את החצילים , הבצלים והפלפלים עד להשחמה.
עכשיו מתחילים בהרכבת התבשיל. לוקחים סיר קטן ועמוק ומטגנים ומעט שמן זית את השום ופלפל השאטה מספר דקות. מניחים על השום לפי הסדר מחצית מהירקות הקלויים, שכבה של עגבניות פרוסות ומעל את פשטידת הבשר. מניחים את שאר הירקות הקלויים מעל ומסיימים עם שכבה של עגבניות פרוסות. מערבבים בכוס וחצי של מים חמים את רסק העגבניות והתבלינים ויוצקים על התבשיל. מבשלים על אש קטנה כ 40 דקות. להכין הרבה לחם שחור טרי!!!!
בתאבון.
מגיש: mario
מקור: אישי
שתף את המתכון