חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גביעי שוקולד ממולאי גלידה או פירות יער
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קעריות משוקולד להגשת גלידה או פירות יער brמנה מדהימה ביופיה וקלה מאוד להכנה
גביעי שוקולד ממולאי גלידה או פירות יער
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קעריות משוקולד להגשת גלידה או פירות יער brמנה מדהימה ביופיה וקלה מאוד להכנה
הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם שוקולד מריר מומס
50 גרם שוקולד לבן מומס
מעט שמן רגיל (קנולה)
מנג'טים מסיליקון
להגשה:
כדורי גלידה
סירופ שוקולד
אופן ההכנה
1. מרתיחים 2 סירים עם 2/3 מים מניחים מעליהם קערות פיירקס במרווח קטן מהמים
הרותחים (בן מארי)וממיסים בכל סיר את השוקולדים בנפרד
2. מורידים מהאש ומוסיפים לכל קערית כף שמן ומערבבים
3.שמים את השוקולד הלבן בשקית ניילון וגוזרים את השפיץ.
4.מזלפים קשקושים על המנז'ט מסיליקון, מוזגים בעדינות שוקולד מריר מעל ומסובבים לציפוי
הדפנות.
5.מקפיאים עד השימוש.
6.מקלפים את המנזט בעדינות ומוסיפים גלידה או פירות יער שהושרו במעט ברנדי
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: קארין גורן
שתף את המתכון