חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סינייה כבש נבלוסיה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

משהו לאכול - סינייה כבש בטעם העיר העתיקה brאביעד ועינת הגיעו לפיני לוי, בשלן המומחה לעיר העתיקה, ללמוד כיצד מכינים סינייה br br br
סינייה כבש נבלוסיה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

משהו לאכול - סינייה כבש בטעם העיר העתיקה brאביעד ועינת הגיעו לפיני לוי, בשלן המומחה לעיר העתיקה, ללמוד כיצד מכינים סינייה br br br
הוראות הכנה
מרכיבים
1 קילו בשר עגל
500 ג"ר כבש (חרוף) צעיר.
1 ראש שום
צרור פטרוזיליה
3 בצלים גדולים
3 פלפלים חריפים
2 עגבניות בשלות
פלפל שחור
מלח
בהרת (¼ כפית כמון ¼ כפית פלפל אנגלי, קמצוץ קינמון, קמצוץ ציפורן, קמצוץ אגוז מוקט)
50 ג"ר צנובר קלוי על מחבת
200 ג"ר רצועות דקות של שומן כבש או
מנדיל (לא חובה) – החלק שעוטף את חלקי הפנים של הכבש.
מנדיל בערבית משמעותו צעיף וזאת משום שהמנדיל מזכיר בד. זהו חלק שלא אוכלים
אבל יש לו תפקיד חשוב בהכנת הסנייה.
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1. טוחנים את הכבש , הבצלים, צרור פטרוזיליה ושני פלפלים חריפים במטחנת בשר.
2. מתבלים מוסיפים מלח פלפל בהרת, פיסטוק חלבי מערבבים הכל היטב.
3. מניחים את שומן הכבש ,או המנדיל, בתבנית עגולה ולא עמוקה ועליו משטחים את הבשר
הטחון, מוודאים ששומן הכבש או המנדיל עוטף את הבשר גם בשוליים, לאחר הבישול
המנדיל מצתמק ושומר על הנוזלים מהבשר.
4. מוסיפים מעל עגבניות חתוכות ורצועות פלפל חריף. ועוטפים בנייר כסף.
5. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-220°c למשך 20 דקות ומנמיכים את החום
ל- 180°c ומבשלים עוד כ-40 דקות עד שמוכן.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: פיני לוי
שתף את המתכון