חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פאייה עם דגים ופירות ים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לאוהבי פירות ים!!!
פאייה עם דגים ופירות ים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לאוהבי פירות ים!!!
הוראות הכנה
מרכיבים
6 חתיכות דג נסיכת הנילוס
½ ק"ג מולים
½ ק"ג שרימס ללא הראש
4 קלאמרים קטנים חתוכים לטבעות
200 גרם אפונה ( חלוטה )
200 גרם שעועית ירוקה ( חלוטה )
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
1 בצל גדול חתוך לקובית
3 שיני שום קצוצות
3 עגבניות מקולפות וקצוצות ללא הגרעינים
3 כוסות אורז
6 כוסות ציר דגים או מים
זעפרן
½ כוס שמן זית
מלח
אופן ההכנה
מבשלים את המולים בסיר רחב עם מעט מים כ-5 דקות ( מולים אשר לא נפתחו צריך לזרוק), מסננים ומוסיפים את הנוזלים לציר הדגים. מבשלים את השרימפס בתוך מים חמים עד לשינוי צבעם לורוד. מחממים את ציר הדגים עם חוטי הזעפרן . מטגנים , בסיר נמוך ורחב בשמן זית את הבצל, השום והפלפל האדום כ- 5 דקות. מוסיפים את הדג ואת העגבניות ל 3 דקות. מוסיפים את האורז השטוף ומערבבים.מוסיפים כ 6 כוסות ציר דגים חם וממליחים לפי הטעם. מוסיפים את האפונה והשעועית,את השרימפס והמולים ומבשלים על אש נמוכה כ 20 דקות.
מגיש: mario
מקור: ספרדי
שתף את המתכון